Mihailo Drobnjakovic

  • -

Mihailo Drobnjakovic

vuk mihailo

MESTO I DATUM ROĐENJA:                                       BEOGRAD, 04.10.2000.

Tenis trenira od 6. godine, odnosno septembra 2007. godine u TK “Ventoris” – Novi Beograd, zatim TK „Spin“ Beograd, sa trenerom se Igorom Mitrovićem.

Počeo je da se takmiči 2009. godine, ali je zapaženije rezultate imao 2010. godine u konkurenciji do 10 godina je osvojio pet turnira u organizaciji Teniskog saveza Beograda . U konkurenciji do 12 godina je na jedanaest turnira bio finalist ili je osvojio III mesto. U konkurenciji do 14 godina finalist TK „Ellite“.

2011. godine u konkurenciji do 12 godina završio je kao 3. na rang listi. Osvojio je turnire I kategorije „Mišin memorijal“, II kategorije „OP Šapca“ , III kategorije TK „Winner“, TK „Novi Sad 2002“ i bio  finalist na turnirima u TK „Obradović“, TK „Dinamo“, OP „Sombora“ II kategorije.

Osvojio je prvo mesto na zimskom Mastersu Beograda i drugo mesto na letnjem Mastersu Beograda do 12 godina „u organizaciji Teniskog saveza Beograda.

2012. godinu počeo je kao 2. na rang listi do 12 godina. Finalista je Prvenstva države do 12 godina i reprezentativac Srbije. Učestovao je na „Winter cup“-u u organizaciji Tennis europe u gradu Ufa u Rusiji i osvojio i drugo mesto na takmičenju „KUP Srbije“ do 12 godina na TK „Olimp“.

Pored svog matičnog kluba počeo je da trenira i na TK „GREEN SET“-u od decemra 2011. godine.