na vrh
Poruka na Viber
Facebook link
Instagram link
Poruka na E-amail

O nama

Dobrodošli u Teniski klub Green Set!

Nalazimo se u mirnom delu Beograda, na adresi Drenovska 20 (11222 Jajinci), okruženi zelenilom, gde umesto zvuka saobraćaja možete uživati u cvrkutu ptica. Naš klub je osnovan 2008. godine i odiše etno-modernim stilom, sa dva teniska terena - halom koja se greje tokom zime i otvorenim terenom okruženim drvećem, oba sa brzom podlogom. Uz udobne svlačionice (muške i ženske) opremljene tuš kabinama i fenovima, kao i kafićem sa baštom, pružamo kompletno iskustvo za sve ljubitelje tenisa.

U našem klubu se održavaju turniri u organizaciji Teniskog saveza Beograda i Srbije, a na našim terenima trenirali su teniski velikani poput Jelene Janković, Nenada Zimonjića, Viktora Troickog, Damira Džumhura i mnogi drugi. Naši treneri su prošli obuke u Americi, posedujući vrhunske teniske sposobnosti. Možemo se pohvaliti velikim brojem ATP bodova i osvojenih pehara, što jasno možete videti i u našem klubu.

O teniskom klubu - Teniski klub Green Set Beograd

Tereni - Teniski klub Green Set Beograd

Uz školu sporta, nudimo i individualne profesionalne i rekreativne treninge, gde naši treneri sa strašću prenose svoje znanje i veštine. Takođe, klub nudi hotelski smeštaj pogodan za individualne i grupne posete, sportske kampove, porodične ili kulturno-umetničke događaje.

Radno vreme kluba je od 08:00 do 23:00h, pružajući vam fleksibilnost i mogućnost da uživate u tenisu tokom čitavog dana.

Pridružite nam se u Teniskom klubu Green Set i doživite tenis na potpuno novi način!

Za više informacija ili rezervacije, slobodno nas kontaktirajte putem email-a ili putem telefona.

E-mail: t.k.greenset@live.com

Telefon: +381 11 3940 414

Hvala vam na interesovanju za naš klub. Vidimo se na terenu!