na vrh
Poruka na Viber
Facebook link
Instagram link
Poruka na E-amail

Treneri

Dušan Vukičević

Trener Dušan Vukičević - Teniski klub Green Set Beograd

Kao glavni trener u Teniskom klubu Green Set, Dušan Vukičević donosi široko iskustvo iz sveta tenisa, kako kao takmičar, tako i kao trener. Evo pregleda njegovog teniskog puta.

Takmičarski uspesi:

 • Kao junior, Dušan Vukičević je postigao značajne uspehe na Srpskim, Evropskim, ITF turnirima i turnirima na Koledžu u Americi. Uspeo je da bude državni šampion do 12,14,16 i 18 godina i nastupao za Reprezentaciju Srbije u istim kategorijama. 
 • Osvojio je dosta Evropskih (ETA) turnira do 14 i 16 godina - gde je isto tako završio godinu kao 4. najbolje plasiran teniser u Evropi. Dušan je takodje osvajao turnire u dubl kategorijama u istim uzrastima. 
 • Sa 18 godina, osvojio je svoj prvi ATP poen u singlu kao i u dublu i plasirao se na profesionalnoj ATP rang listi. 
 • Na koledž mečevima u Americi je takodje imao bezbroj uspeha, uspevši da pobedi više značajnih mečeve za svoj fakultet (St. John's University), kao što je to bio slučaj na njegovom poslednjem koledž meču, gde je pobedio odlučujuci meč za svoj tim u finalu Big East konferencije i tako doprineo osvajanju konferencije za svoj fakultet. 
 • Kao trener radio je sa igračima svih nivoa, od početnika do naprednih takmičara. Njegova strast prema tenisu i posvećenost razvoju igrača doprinela je iznanvrednim rezultatima i kontinuiranom usponu svojih igrača kao i klubova u kojima je radio.
 • Tokom svog boravka u Americi (pretežno u Nju Jorku), Dušan je stekao dragoceno znanje i iskustvo radeći sa raznolikim grupama igrača i prilagođavajući se različitim teniskim stilovima. Radio je u više teniskih klubova kao jedan od glavnih trenera, uključujući i “Future Stars” koji se nalazi u Southamptonu. Takodje je sparingovao i pripremao ATP igrače u Americi.
 • Kao glavni trener u Teniskom klubu Green Set, Dusan Vukicevic se posvećuje stvaranju inspirativnog i podržavajućeg okruženja za sve igrače, gde se svaki pojedinac podstiče da ostvari svoj puni potencijal na terenu i izvan njega.

Miloš Vukičević

Trener Miloš Vukičević - Teniski klub Green Set Beograd

Takmičarski i trenerski uspesi:

 • Miloš Vukičević je takodje studirao u Americi (Nju Jorku), gde se takmičio za fakultet St. Francis. Uspeo je da dobije punu stipendiju zahvaljujući svom teniskom kvalitetu. Takmičio se na Srpskim turnirima pretežno, gde je uspeo da trijumfuje i osvaja pehare. 
 • Miloš je radio kao trener u Americi tokom svog studiranja, kao i nakon. Po završtku fakultera, Miloš je dobio poziciju trenera od svog fakulteta i trenirao teniski tim “St. Francis-a”. Uspeo je da dobije Američku rezidenciju zahvaljujući svojim trenerskim sposobnostima, jer ga je teniski klub “Future Stars” sponzorisao kako bi i u budućnosti mogao da se vraća u Ameriku i pomaže teniserima da dostignu svoj vrhunac.
 • Miloš je takodje trenirao Dušana Vukičevića dok je bio junior i bio jedan od glavnih razloga Dušanovih uspeha.
 • Radio je sa svim uzrastima igrača od početnika do profesionalaca.
 • Kao trener svih uzrasta igrača u Teniskom klubu Green Set, Miloš Vukičević donosi svoje stručno znanje i iskustvo kako bi podržao razvoj igrača na najvišem nivou. Sa svojim posvećenim pristupom i pažljivim vođstvom, Miloš igra ključnu ulogu u postizanju uspeha na terenu.

Za više informacija ili rezervacije treninga, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili putem Viber aplikacije:

Telefon: +381 11 3940 414

Viber: +381 63 1897 920